Persondataforordningen

Vi passer på dine data

EU’s nye lov om beskyttelse af persondata (GDPR) blev indført 25. maj 2018, og VUC Djursland behandler data efter de nye regler.

DPO på VUC Djurlsland er Peter Cederstrøm, dpo@vucdjursland.dk

Dokumenter

Herunder finder du alle de relevante dokumenter omkring implementering af persondataforordningen på VUC Djursland - herunder vores beredskabsplan, politik omkring cookies, fortegnelse, persondatapolitik, privatlivspolitik og procedure for indsigtsanmodning.

Information om cyberangreb mod LUDUS

Til generel orientering blev VUC Hosting mandag den 9. oktober ramt af et cyberangreb på vores studiesystem LUDUS, hvilket vi opdagede tirsdag grundet driftsforstyrrelser. Vi reagerede samme dag ved at indberette det til Center for Cybersikkerhed og foretage en nedlukning af systemet på de berørte steder for at inddæmme angrebet. Adgangen til vores system er derfor midlertidigt lukket på nogle af VUC’erne. Vores tekniske team arbejder intensivt for at håndtere situationen, før vi igen åbner adgang til systemet. Vi har orienteret vores brugere om det og vi forventer, at de første skoler får adgang til LUDUS i den kommende uge.

Vi beklager, at kursister og ansatte på nogle VUC’er har oplevet problemer med at få adgang til studiesystemet på grund af dette. Fra det øjeblik vi opdagede, at der var tale om et cyberangreb, har vi analyseret angrebet i samarbejde med erfarne specialister og har løbende haft dialog med myndighederne og fagfolk. Vores erfarne eksperter har ikke konstateret tab af data. Skulle der opstå ny info, så vil vi selvfølgelig dele det.

;